21 Ocak 2012 Cumartesi

Ekrem Dağ Dönüşü

     Sanırım bir çok Beşiktaş'lının dikkatini çeken bir konudur bu. Ekrem Dağ dönüşü. Bilhassa sağ bek de oynadığı zamanlarda sıkça yapardı hareketi. Çizgide topu alır, kendi ekseni etrafında döner ve rakibi geçmeye çalışırdı.  180 derece her pozisyonda yapabilir bu hareketi Ekrem.

     Hele bir de hareketi yapmaya çalışırken topu ayağından kaçırıp taca çıkarması yok m? Ahh ahh. Kaç kişiyi kel bıraktı o yüzden bir bilse. Celil Sağır'ın meşhur hareketi gibi, artık bu da Ekrem'in üzerine yapıştı sanırım. Ne zaman arkadaşlarla muhabbeti açılsa direk o meşhur hareket gelir aklıma. Hee ama hakkını da vermek lazım. Çok adam eksiltti o şekilde. Eksiltti de işte, neyse.

Bak hele bak. Almış topu göğsüne birazdan dediğim o meşhur hareketi yapıp geçmeye çalışacak Antepliyi. Taca çıkmasa bari ?!

   
     Hayır o değil yavaş yavaş yamuk bir hareket gördüğümde millete " Ekrem Dağ gibi dönme la sende" demeye başladım. Tabi burada Ekrem'in kişiliğine bir hakaret yok yanlış anlaşılmasın. Sadece hareket kapsamında söylüyorum. Yoksa, iyidir Ekrem iyidir.

     Sanırım böyle giderse Semazen dans topluluğundan falan transfer teklifi almaya başlayacağız. Yarın öbür gün Konya'dan semazen grubu Demirören'in kapısını çalarsa şaşırmayın vallahi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder